Styczeń 6, 2013

Przystawki / Starters

Bruschetta pomodoro z czosnkiem i świeżą bazylią 18 zł
Bruschetta pomodoro with garlic and fresh basil

Carpaccio z polędwicy wołowej podawane ze struganym parmezanem, oliwą truflową i rukolą 35 zł
Carpaccio of premium beef tenderloin served with shaved parmesan cheese, truffle oil and rucola

Tatar z najlepszej marynowanej polędwicy wołowej z dodatkami 39 zł
Marinated beef tenderloin tartare

Tatar z łososia i wędzonego pstrąga serwowany z musem z awokado i creme fresh 35 zł
Salmon tartare and smoked trout tartare  served with avocado mousse and creme fresh

Vitello Tonnato - plastry cielęciny w sosie tuńczykowym 35 zł
Roasted veal in creamy tuna sauce

Antipasti – śródziemnomorskie wędliny i kiełbasy, mozzarella di Bufala i chrupiąca bagietka z naszego pieca. Porcja w sam raz dla dwóch osób 59 zł
Mediterranean hams and sausages, mozarella di bufala and crunchy baguette. Portion for two people